Bibelskolen

Turer

Utenlandsturer

I november reiser hele skole på felles studietur til Israel. 

I mars / april reiser alle linjene til ulike destinasjoner. Du får være med på misjonsarbeid og oppleve et nytt land sammen med din linje. Turene varer fra 12-14 dager. 

Alle: Israel

Hver høst flytter vi fellesfagundervisningen for linjene Musikk, Vekst, Idrett, Friluft og Veritas til Bibelens land i to uker. Der får du oppleve mange av de bibelske stedene. Du får også innblikk i dagens situasjon og selvsagt er det også fritid med tid til å se seg rundt på egenhånd eller bare nyte strandlivet. 

Musikk: Sør-Afrika

Musikk reiser på turné i eksotiske Sør-Afrika med opptredener og spennende besøk! Her får du besøke Norewegian Settelers Church som er en stor menighet med mange spennende prosjekter.

Idrett: Bali

Idrett reiser til Bali, med surfing, snorkling, og det som ellers hører med i et ekte strandparadis. Du får også besøke prosjektet til organisasjonen BaliLife. Der du blant annet får besøke et barnehjem og et street senter for kvinner og barn.

Se mer om BaliLife her

Friluft: Nepal

På våren reiser friluftslinja pålinjetur til Himalayafjellene i Nepal. En nydelig fjellvandring der du blant annet kan se Mount Everest. I løpet av turen får du også besøke og hjelpe til på Okhaldunga sykehus som er et av Normisjons sitt internasjonale prosjektet.

Veritas: USA

CALIFORNIA/TIJUANA – Studietur til USA for å blant annet besøke noe av verdens ledende apologetikk-arbeid, drive outreach, oppleve Hollywood og Venice beach.

Vekst: Ecuador

På vår to-ukers tur til Ecuador er vi turister i et land som har det meste Sør-Amerika har å by på. Vi møter sosialt arbeid i Guayaquil, en av kontinentets største og hurtigst voksende byer. Og vi ser tydelige spor av godt misjonsarbeid gjennom mange år. Det er også gøy å være sammen på kjøretur i 4000-meters høyde, i varme kilder eller på strendene ved Stillehavet, på markeder og historiske steder. Vi er faktisk midt i verden, mita del mondo!

 

 

Bilder fra våre turer