Bibelskolen i Grimstad

Logo for Bibelskolen i Grimstad uten bakgrunn

Veritas

Våre linjer / Veritas

Veritaslinjen er en egen linje for trosforsvar der vi dykker vi dypt inn i de store spørsmålene. Her blir du utrustet til en tro som tåler utfordrende og vanskelige spørsmål.

Året på Veritas

Veritas betyr sannhet, og sammen utforsker vi hva som er sant. Gjennom spennende undervisning om relevante temaer og andre utfordringer som blant annet Grill en kristen, får du utvikle din egen evne til å forsvare og forklare den kristne troen. Du blir del av en klasse der vi har fokus på læring, felleskap og disippelgjøring.

 

Spennende emner:

  • Guds eksistens – finnes det gode grunner til å tro på Gud?
  • Det ondes problem – hvordan kan Gud være god med så mye ondt i verden?
  • Jesu oppstandelse – er det gode grunner til å tro at Jesus har stått opp fra de døde?
  • Bibelens troverdighet – kan man stole på det som står i Bibelen?

På høsten er vi med og arrangerer Veritaskonferansen, Nordens største trosforsvarskonferanse. Anerkjente navn som John Lennox, Alister McGrath og John Dickson har vært hovedtalere tidligere. Se foredrag fra tidligere konferanser her.

I tillegg reiser vi flere ganger i løpet av året, og høydepunktet er linjeturen til Sør-Afrika på våren. Der besøker vi samarbeidsmenigheten Norwegian Settlers Church og får oppleve et innholdsrikt land fra innsiden.

Turer

Bilde fra Israel

Israel/Sør Afrika

Hver høst flytter vi fellesfagundervisningen for linjene Musikk, Vekst, Idrett, Friluft og Veritas til Bibelens land i to uker.

Sør-Afrika

Blir med og opplev fantastiske Sør-Afrika, med sterke menneskemøter, åndelig fellesskap, safari, surfing og mye mer.
Ikon for sitat

Året på Veritaslinjen utrustet meg til å forsvare troen min, og gav meg svar på flere vanskelige spørsmål jeg hadde om kristen tro

– Student

Linjeleder

Martin Augestad

Mobil: 97491993