Bibelskolen i Grimstad

Logo for Bibelskolen i Grimstad uten bakgrunn
Søk
Close this search box.

Fasiliteter

Idrettsfasiliteter

På Bibelskolen i Grimstad ønsker vi å legge til rette for variert fysisk aktivitet. Vi kan derfor skilte med en gymsal, godt egnet til blant annet volleyball, innebandy og futsal.
Vi har også et treningsrom med godt utvalg av apparater.

Utendørs finner du baner for beachvolley som bader i solskinn i tide og utide, og rett i nærheten finner du fotballbanen dekket av naturgress. Om du skulle ønske et hardere underlag, har vi en kunstgresshall på området, Normisjonshallen. I hallen er det en flott 7er-bane som brukes flittig av skolens studenter i tillegg til å huse flere av de lokale klubbene i Grimstad. 

Sist men ikke minst finner du også frisbeegolfbanen som er midt på område.

Musikkfasiliteter

Musikk er en vesentlig del av hverdagen på Bibelskolen. Enten du har kvalitetene til Beethoven på tangentene eller om du aldri har rørt et instrument før så har vi et solid tilbud til deg. 

Hovedbygget har flere øvingsrom til fritt bruk for alle studenter. I tillegg har vi også et musikkrom som er utformet som en intimscene med gode muligheter for konserter, møter eller øvelser.

Med et musikkstudio av ypperste kvalitet vil du få muligheten til å spille inn musikken din. Her har vi et kontrollrom og to innspillingsrom.

Internatfasiliteter

En viktig del av livet på Bibelskolen er internatene. Skolen har 5 internater, plassert idyllisk ned mot sjøen. På disse internatene kan du ønske deg enerom, dobbeltrom eller dublett.

På internatene er det også en fellesstue som åpner opp for skikkelig fine stunder sammen med resten av studentene du deler internat med. Det er et lite kjøkken, åpen løsning til stua med sofa, bord og tv.

Uteområdet

Bibelskolen i Grimstad ligger midt i Sørlandets skjærgård, noe som gir en flott utsikt fra skoleområdet. Grimstad er også kåret til byen med flest soldager i Norge, så været innbyr til mye aktivitet utendørs. Like nedenfor internatene har vi en flott strand egnet for både bading og kveldskos rundt bålet. Rundt skoleområdet finner du oversiktlige turløyper i fantastiske omgivelser, godt egnet for alt fra en skogstur til en intens treningsøkt. I tillegg har skolen en liten flåte av kanoer og kajakker til fritt bruk av elevene. 

Vi har også frisbeegolf- og beachvolleyball-bane på området.

Bilder av skolen og området

Hovedbygget

Skal det være en deilig kaffe latte i vår nye kaffebar? Vi har Baristakurs som valgfag, og her lærer studentene kaffebryggingens presisjon. Hvis du er heldig, får du et kunstverk laget med melkesum. 

På hovedbygget har vi også en koselig peisestue med piano, peis og masse spill. Her møtes studentene ofte på kvelden for å slappe av, spille spill, strikke, skravle. 

Vi har også et kapell med piano, gymsal, auditorie med mulighet for å se film eller fotballkamper på stort lerret.