VEKST

Søk nå!
På Vekst får du komme med hele deg, og få vokse både på det personlige og åndelige plan. Du lærer å møte deg selv og andre der dere er. Undervisningen på Vekst er for deg som ønsker å bruke mer av din tid til å bli bedre kjent med deg selv og din historie. Undervisningen berører tanker og følelser og vil kunne hjelpe deg til å bearbeide og endre ditt forhold til deg selv, dine medmennesker og ikke minst til Gud.

Reise Ecuador

Ecuador
På vår to-ukers tur til Ecuador er vi turister i et land som har det meste Sør-Amerika har å by på. Vi møter sosialt arbeid i Guayaquil, en av kontinentets største og hurtigst voksende byer. Og vi ser tydelige spor av godt misjonsarbeid gjennom mange år. Det er også gøy å være sammen på kjøretur i 4000-meters høyde, i varme kilder eller på strendene ved Stillehavet, på markeder og historiske steder. Vi er faktisk midt i verden, mita del mondo!

Hyttetur

Linjedag

Strikking, tenking, tegning og maling, mens Filip leser høyt fra "Hvis jeg har en sjel".

Innhold/Fagplan

Vekstgrupper Sjelomsorg
Individuelle samtaler Natur og kreativitet
Hjelp andre Diakonesse
Selvbilde Retrett og åndelig veiledning
«Når livet blir vanskelig» Nær livet og følelsene
Personlig veiledning  

Fellesfag

Læren om troen Fokus tid
Etikk Bibelsk emne
Trosforsvar Vekst og utvikling
For tiden Temadager

Linjelærer

Filip Løvgren

Han har mange års erfaring som pastor, pastor og lærer. Utdannet innen musikk, kristendom og pastoral omsorg og jobber mye med åndelig veiledning.

Liker best når lek, humor og alvor går hånd i hånd.

Priser

Innemeldingspenger Kr 2 000,  –
Pris for enkeltrom Kr 66 000, –
Pris for dobbeltrom Kr 56 000, –
Skolepenger, inkludert innemeldingspenger Kr 26 500, –
   

Linjetur

Vekst (Ecuador)

NOK 20,000

Relevante turtilskudd:

Israel-tur
(Veritas, vekst, musikk, sport og friluftsliv)

Kr 19 000, –

Prisene kan endres med ca. 10%

Med forbehold om endringer i priser og reiser.

 

Du har rett til støtte fra det statlige lånekassen, søk om lån og stipend her

logo1

Vårt mål er å hjelpe deg med å vokse som både musiker og som kristen. På musikklinja får du mulighet til å utvikle din musikk interesse og dine nådegaver gjennom solid undervisning, utfordrende oppgaver og tett oppfølging.

Les mer

Idrett er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø.

Les mer

Friluft er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø.

Les mer

World Wide Walk er for den eventyrlystne globetrotteren som kan tenke seg å tilbringe flere måneder utenlands i løpet av skoleåret. Linjen deles i team som får spennende og lærerike opplevelser i møte med andre kulturer og i fellesskap med medmennesker der.

Les mer

Har du sett kristne krympe seg i naturfagstimen når temaet er evolusjon? Eller kjent de mistenksomme blikkene fra folk rundt deg i samtale om kristen samlivsetikk? Med Veritas-linjen ønsker vi å utruste deg til en solid tro, en som tåler kritiske og nysgjerrige spørsmål og som gir grunnlag for et personlig forhold med Jesus. Gjennom relevant praksis og teori ønsker vi å utruste deg til å dele troen med andre.

Les mer

Vekst er for deg som ønsker å bli en bedre
hjelper, leder og venn i eget og andres liv
med en slitesterk tro og innsikt i eget liv og historie.

«Menneskets dypeste behov er å
bli sett, omfavnet og utfordret.»
(Erik Erikson, psykolog)

Les mer

TT er et oppfølgingsprogram for deg som vil gjøre teori om til praksis.
I løpet av året på TT skal du få erfare kjerneverdiene til BiG: Elsket - Utrustet - Sendt. Gjennom et livsnært felleskap, relevant undervisning og solid praksis vil vi ha med DEG på å bygge Guds rike.

Les mer