På Vekst får du komme med hele deg, og få vokse både på det personlige og åndelige plan. Du lærer å møte deg selv og andre der dere er. Undervisningen på Vekst er for deg som ønsker å bruke mer av din tid til å bli bedre kjent med deg selv og din historie. Undervisningen berører tanker og følelser og vil kunne hjelpe deg til å bearbeide og endre ditt forhold til deg selv, dine medmennesker og ikke minst til Gud.

Reise Ecuador

Sør Amerika i et nøtteskall

Hyttetur

Linjedag

Strikking, tenking, tegning og maling, mens Filip leser høyt fra "Hvis jeg har en sjel".

Innhold/Fagplan

Vekstgrupper Sjelesorg
Individualsamtaler Natur og kreativitet
Hjelpe andre Diakoni
Selvbilde Retreat og åndelig veiledning
«Når livet blir vanskelig» Tett på livet og følelsene
Personlig veiledning  

Fellesfag

Troslære Fokustid
Etikk Bibelfag
Trosforsvar Vekst og Utvikling
Aktuelt Temadager

Linjelærer

Filip Løvgren

Han har mange års erfaring som sjelesørger, pastor og lærer. Er utdannet innenfor musikk, kristendom og sjelesorg og arbeider mye med åndelig veiledning.

Liker seg best når lek, humor og alvor går hånd i hånd. 

Priser

Innmeldingspenger Kr 2 000,-
Pris på enkeltrom Kr 63 500,-
Pris på enkeltrom m/dublett bad Kr 60 500,-
Pris på dobbeltrom  Kr 54 000,-
Skolepenger Kr 23 500,-

Linjetur

Vekst (Frankrike) Kr 20 000,-

Aktuelle turtillegg:

Israelstur
(Veritas, Vekst, Musikk, Idrett & Friluftsliv)

Kr 19 000,-

Prisene kan endre med ca. 10%

Med forbehold om endringer på priser og reiser. 

Du har krav på støtte fra Statens Lånekasse, søk om lån og stipend her

logo1

Vårt mål er å hjelpe deg med å vokse som både musiker og som kristen. På musikklinja får du mulighet til å utvikle din musikk interesse og dine nådegaver gjennom solid undervisning, utfordrende oppgaver og tett oppfølging.

Les mer

Idrett & friluft er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø. Du velger fordypning i enten idrett eller friluft.

Les mer

World Wide Walk er for den eventyrlystne globetrotteren som kan tenke seg å tilbringe flere måneder utenlands i løpet av skoleåret. Linjen deles i team som får spennende og lærerike opplevelser i møte med andre kulturer og i fellesskap med medmennesker der.

Les mer

Har du sett kristne krympe seg i naturfagstimen når temaet er evolusjon? Eller kjent de mistenksomme blikkene fra folk rundt deg i samtale om kristen samlivsetikk? Med Veritas-linjen ønsker vi å utruste deg til en solid tro, en som tåler kritiske og nysgjerrige spørsmål og som gir grunnlag for et personlig forhold med Jesus. Gjennom relevant praksis og teori ønsker vi å utruste deg til å dele troen med andre.

Les mer

Undervisningen på Vekst vil være spesielt tilrettelagt for deg som ønsker å bruke mer av din tid som bibelskolestudent til å bli kjent med deg selv og din historie. Undervisningen berører tanker og følelser og vil kunne hjelpe deg til å bearbeide og endre ditt forhold til deg selv, dine medmennesker og ikke minst til Gud. På vekst gis det rom for vekst på personlig og åndelig plan.

Les mer

TT er et oppfølgingsprogram for deg som vil gjøre teori om til praksis.
I løpet av året på TT skal du få erfare kjerneverdiene til BiG: Elsket - Utrustet - Sendt. Gjennom et livsnært felleskap, relevant undervisning og solid praksis vil vi ha med DEG på å bygge Guds rike.

Les mer