Idrett & Friluft

Idrett & friluft er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø. Du kan velge fordypning i enten idrett eller friluft.

 

 

 

Fordypning

Idrett

På idrett vil du få prøve mange nye idretter i tillegg til de mer tradisjonelle ballsportene. Gjennom året får du prøvd blant curling, la cross, surfing, judo, golf, turn, fekting, squash og mye mer. Vi har primært tre ulike typer idrettsøkter, Svette-, Teknikk- og Opplevelsesøkter. Det vil si at vi beveger oss i spennet mellom svetteøkter til superduperkos, moro og læring. 

Friluft

Friluftsliv er et praktisk fag med fokus på læring gjennom erfaring. Naturen rundt Bibelskolen byr i seg selv på utrolig mange flotte opplevelser. Padling, klatring, seiling og mange flotte turmuligheter finnes like utenfor internatdøren. Vi drar også til fjells og går fra hytte til hytte, det blir solodøgn, orreleik, kajakktur, iglobygging, friluft på villspor, matlaging på bål og vårskitur. Dere får opplevd mye gjennom mange utedøgn!

 

Utenlandsreise

Idrett – Bali

Idrett besøker KRIK sin bibelskole på Bali, med surfing, snorkling, og det som ellers hører med i et ekte strandparadis. For mer info om turen sjekk ut KRIK Bali sin hjemmside.

Friluft – Nepal

Friluft drar på trekking i majestetiske Himalaya, møte med en unik kultur og utsikter som tar pusten av alle og enhver. Høydepunktet er allikevel å besøke misjonærene Erik og Kristin Bøhler ved Okhaldunga sykehus. 

Lærer

Bjarte Sandal

Bjarte begynner på sitt andre år som lærer på idrett og friluft. Han har de siste 5 årene jobbet i Acta barn og unge i Normisjon spesielt med givertjeneste konseptet Kompis. I tillegg til å være linjeleder på idrett og friluft har han også ansvaret for markedsføringen av skolen. 

Lærer

Anne Mari Vadset

Anne Mari_Vadset_1

Anne Mari er en 39 år gammel dame som liker å være i farta på land og til vanns. Hun er særs velutdannet gjennom mange år ved Høgskolen i Volda og Oslo, MF og på Diakonhjemmet. På jobbfronten kan hun skilte med en bakgrunn fra KRIK, Molde Fhs og Korsvoll barneskole før hun begynte som lærer på BiG høsten 2015.

Dette er en dame med ekstremt mye energi og masse positivitet. Det hun skulle mangle på teknisk kompetanse tar hun glatt igjen med lassevis av sjarm.

Priser og Kostnader

Innmeldingspenger Kr 2 000,- 
Pris på enkeltrom Kr 63 500,- 
Pris på enkeltrom m/dublett bad Kr 60 500,- 
Pris på dobbeltrom  Kr 54 000,- 
Skolepenger Kr 23 500,-

Linjetur

Idrett & Friluft (Nepal og Bali) Kr 20 000,- 

Aktuelle turtillegg:

Israelstur
(Veritas, Vekst, Musikk, Idrett & Friluftsliv)

Kr 18 000,-

Prisene kan endre med ca. 10%

Med forbehold om endringer på priser og reiser. 

Du har krav på støtte fra Statens Lånekasse, søk om lån og stipend her

logo1

Fellesfag

Troslære
Etikk
Trosforsvar
Aktuelt

Fokustid
Bibelfag
Vekst og Utvikling
Temadager
© Bibelskolen i Grimstad