FRILUFT

Søk nå!
På friluftslinja vil du få utforske, nyte og lære om Guds fantastiske skaperverk! Et godt klassemiljø og fellesskap bygges gjennom turer til fjells og til sjøs, langs land og strand, og ikke minst over stemningsfulle kvelder rundt bålet. På friluft vil du oppdage mer av utelivets mange skatter!

Friluft

Friluftsliv er et praktisk fag med fokus på læring gjennom erfaring. Naturen rundt Bibelskolen byr i seg selv på utrolig mange flotte opplevelser. Blant annet prøver vi oss på:

 • Padling (inkl våttkort)
 • Klatring (inkl toppturkort)
 • Seiling 
 • Solodøgn
 • Orreleik
 • Kajakktur
 • Via Ferrata
 • Bygge og bo i snøen
 • «Friluft på villspor»
 • Matlaging på bål
 • Fjelltur både høst og vinter
 • Førstehjelp
 • Dere får opplevd mye gjennom mange friluftsdøgn. 

Turer

Hemsedal

I slutten av januar reiser Idrett&Friluft til Hemsedal og besøker Hemsedal høyfjellsenter. Med flere dager og bakken og artige aktiviteter som langrenn, hundkjøring og aking, er absolutt denne turen et av høgdpunktene i løpet av året. 

Blåtur

På høsten reiser Idrett&Friluft på blåtur, på denne turen får du bare vite pakkeliste og hvor lenge vi skal være borte. 

Hemsedal

Utenlandsreise

Friluft – Nepal

Friluft drar på trekking i majestetiske Himalaya. Vi får oppleve møtet med en unik kultur og utsikter som tar pusten av alle og enhver. Høydepunktet er allikevel å besøke Okhaldunga sykehus og bli kjent med det viktige arbeidet der. 

Lærer

Anne Mari Vadset

Anne Mari_Vadset_1

Anne Mari er en dame som liker å være i farta på land og til vanns. Hun er særs velutdannet gjennom mange år ved Høgskolen i Volda og Oslo, MF og på Diakonhjemmet. På jobbfronten kan hun skilte med en bakgrunn fra KRIK, Molde Fhs og Korsvoll barneskole før hun begynte som lærer på BiG høsten 2015.

Dette er en dame med ekstremt mye energi og masse positivitet. Det hun skulle mangle på teknisk kompetanse tar hun glatt igjen med lassevis av sjarm.

Priser og Kostnader

Innmeldingspenger Kr 2 000,-
Pris på enkeltrom Kr 68 000,-
Pris på dobbeltrom  Kr 57 500,-
Skolepenger, inkludert innmeldingspenger Kr 27 000,-
   

Linjetur

Friluft (Nepal) Kr 20 000,-

Aktuelle turtillegg:

Israelstur
(Veritas, Vekst, Musikk, Idrett & Friluftsliv)

Kr 19 500,-

Prisene kan endre med ca. 10%

Med forbehold om endringer på priser og reiser. 

Du har krav på støtte fra Statens Lånekasse, søk om lån og stipend her

logo1

Vårt mål er å hjelpe deg med å vokse som både musiker og som kristen. På musikklinja får du mulighet til å utvikle din musikk interesse og dine nådegaver gjennom solid undervisning, utfordrende oppgaver og tett oppfølging.

Les mer

Idrett er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø.

Les mer

Friluft er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø.

Les mer

World Wide Walk er for den eventyrlystne globetrotteren som kan tenke seg å tilbringe flere måneder utenlands i løpet av skoleåret. Linjen deles i team som får spennende og lærerike opplevelser i møte med andre kulturer og i fellesskap med medmennesker der.

Les mer

Har du sett kristne krympe seg i naturfagstimen når temaet er evolusjon? Eller kjent de mistenksomme blikkene fra folk rundt deg i samtale om kristen samlivsetikk? Med Veritas-linjen ønsker vi å utruste deg til en solid tro, en som tåler kritiske og nysgjerrige spørsmål og som gir grunnlag for et personlig forhold med Jesus. Gjennom relevant praksis og teori ønsker vi å utruste deg til å dele troen med andre.

Les mer

Vekst er for deg som ønsker å bli en bedre
hjelper, leder og venn i eget og andres liv
med en slitesterk tro og innsikt i eget liv og historie.

«Menneskets dypeste behov er å
bli sett, omfavnet og utfordret.»
(Erik Erikson, psykolog)

Les mer

TT er et oppfølgingsprogram for deg som vil gjøre teori om til praksis.
I løpet av året på TT skal du få erfare kjerneverdiene til BiG: Elsket - Utrustet - Sendt. Gjennom et livsnært felleskap, relevant undervisning og solid praksis vil vi ha med DEG på å bygge Guds rike.

Les mer