Bibelskolen

Fasiliteter

Idrettsfasiliteter

På Bibelskolen i Grimstad ønsker vi å legge til rette for variert fysisk aktivitet. Vi kan derfor skilte med en gymsal, godt egnet til blant annet volleyball, innebandy og futsal. Vi har også et treningsrom med godt oppdaterte apparater. Utendørs finner du volleyballbanen som bader i solskinn i tide og utide og rett i nærheten finner du fotballbanen dekket av godt, gammeldags naturgress. Om du skulle ønske et hardere underlag, har vi en splitter ny kunstgresshall på området, Normisjonshallen. I hallen er det en flott 7er-bane som brukes flittig av skolens studenter i tillegg til å huse flere av de lokale klubbene i Grimstad. Sist men ikke minst finner du også den beryktede frisbeegolfbanen til BiG. Med sine 13 hull, omtales dette friområde som et Mekka for frisbeegolfere. 

Musikkfasiliteter

Musikk er en ekstrem vesentlig del av hverdagen på Bibelskolen. Enten du har kvalitetene til Beethoven på tangentene eller om du aldri har rørt et instrument før så har vi et solid tilbud til deg. Hovedbygget er fyllt opp av øvingsrom for deg som ønsker å utfolde dine musikalske kvaliteter, uten å blottlegge deg selv for hele verden. Men så klart vil Bibelskolen gi deg mulighet til å vise fram dine musikalske kvaliteter også. Med et musikkstudio av ypperste kvalitet vil du få muligheten til å spille inn dine stykker i nøyaktig de omgivelsene som passer seg. I tillegg har vi også et nyoppusset  musikkrom som er utformet som en intimscene med gode muligheter for konserter. Her er det altså utallige muligheter.

Naturomgivelser

Bibelskolen i Grimstad ligger midt i smørøyet av Aust-Agders skjærgård, noe som gir slående utsikter fra skoleområdet i tillegg til et hav av friluftsmuligheter. Grimstad er også kåret til byen med flest soldager i Norge, så været innbyr til mye aktivitet utendørs. Rundt skoleområdet finner du oversiktlige turløyper i fantastiske omgivelser, godt egnet for alt fra en romantisk måneskinnstur til en intens treningsøkt. I tillegg har skolen en liten flåte av kanoer og kajakker til fritt bruk av elevene. Hvis du har tatt båtførerbeviset kan du i tillegg benytte deg av skolens motorbåt. Her er det altså gode muligheter for å benytte seg av Sørlandets flotte skjærgård.

Internatene

En viktig del av livet på Bibelskolen er internatene. Skolen har 5 internater, plassert taktisk ned mot sjøen. På disse internatene kan du velge om du vil bo på enerom, dobbeltrom eller på dublett. Dublett vil da si at du deler bad med en annen, samtidig som dere har vært deres soverom. Dette er en super løsning for deg som ønsker et tett forhold til en annen på skolen, men samtidig vil bo alene. På sommertid brukes internatene som sommerhotell, noe som medfører at standaren på rommene er veldig høy. På internatene har vi også fellesstuer som åpner opp for skikkelig fine kvelder sammen med resten av naboene dine.

Internatlivet gjør at en kommer veldig tett på resten av kullet, samtidig ønsker Bibelskolen å legge til rette for at du skal kunne ha din helt egen plass å trekke tilbake til. 

De siste årene har vi faktisk pusset internat 1, 2, 3 og 4. I motsetning til tidligere er de nå malt i en tidsriktig gråfarge, og har større bad og en stue som er lagt opp for sosiale sammenhenger i flere nivå. 

Bilder av våre idrettsfasiliteter

Bilder av våre musikkfasiliteter

Bilder av våre naturomgivelser

Bilder fra internatene