Bibelskolen

Vant skolelagsturnering i volleyball

Vant skolelagsturnering i volleyball

Den 23. november ble det full jubel på Bibelskolen da ett av de to påmeldte lagene vant skolelagsturneringen i Agder. 

Det var noen av studentene som tok initiativet til å melde på lag til turnering, og alle som ville fikk muligheten til å være med. Bibelskolen stilte med to lag i mix-turneringen. Det var god stemning både på banen og hjemme på skolen. Kampene ble streamet på Instagram, og de som var igjen på Bibelskolen fulgte kampene i spenning. Et av lagene kom til kvartfinalen, hvor de tapte mot Kristiansand Katedralskole Gimle. Det andre laget kjempet seg til finalen. Finalen ble spilt mot KVS Lyngdal, og var nervepirrende til siste slutt. Det første settet ble vunnet av KVS, det andre av Bibelskolen. Det hele ble avgjort i et kortere siste-sett, hvor Bibelskolen trakk det lengste strået. 

Dermed har Bibelskolen kvalifisert seg til NM for skolelag. Nå ligger laget i hardtrening og gjør seg klare til å konkurrere mot lag fra hele Norge i Førde den 27. – 29. Januar.

Bilde av vinnerlaget øverst fra venstre: Simen Grøteide, Jonatan Lund Brekkå, Markus Monsen, Håvard Dahl, Kari Olise Klyve, Mina Osen, Nora Vik og Marie Halvorsen