IDRETT

Søk nå!
Idrett er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø.

Idrett

På idrett vil du få prøve mange nye idretter i tillegg til de mer tradisjonelle ballsportene. Gjennom året får du prøvd blant annet:

  • Curling
  • La cross
  • Surfing
  • Judo
  • Golf
  • Turn
  • Fekting
  • Squash 
  • Vi har primært tre ulike typer idrettsøkter, Svette-, Teknikk- og Opplevelsesøkter. Det vil si at vi beveger oss i spennet mellom svetteøkter til superduperkos, moro og læring. 
  • Elevstyrt time

Turer

Hemsedal

I slutten av januar reiser Idrett&Friluft til Hemsedal og besøker Hemsedal høyfjellsenter. Med flere dager og bakken og artige aktiviteter som langrenn, hundkjøring og aking, er absolutt denne turen et av høgdpunktene i løpet av året. 

Blåtur

På høsten reiser Idrett&Friluft på blåtur, på denne turen får du bare vite pakkeliste og hvor lenge vi skal være borte. 

Hemsedal

Utenlandsreise

Idrett – Bali

Idrett reiser til Bali, med surfing, snorkling, og det som ellers hører med i et ekte strandparadis. 

Lærer

Bjarte Sandal

Bjarte er lærer på idrett. Han har tidligere jobbet i Acta barn og unge i Normisjon spesielt med givertjeneste konseptet Kompis. I tillegg til å være linjeleder på idrett har han også ansvaret for markedsføringen av skolen. 

Priser og Kostnader

Innmeldingspenger Kr 2 000,-
Pris på enkeltrom Kr 68 000,-
Pris på dobbeltrom  Kr 57 500,-
Skolepenger, inkludert innmeldingspenger Kr 27 000,-
   

Linjetur

Idrett (Bali) Kr 20 000,-

Aktuelle turtillegg:

Israelstur
(Veritas, Vekst, Musikk, Idrett & Friluftsliv)

Kr 19 500,-

Prisene kan endre med ca. 10%

Med forbehold om endringer på priser og reiser. 

Du har krav på støtte fra Statens Lånekasse, søk om lån og stipend her

logo1

Vårt mål er å hjelpe deg med å vokse som både musiker og som kristen. På musikklinja får du mulighet til å utvikle din musikk interesse og dine nådegaver gjennom solid undervisning, utfordrende oppgaver og tett oppfølging.

Les mer

Idrett er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø.

Les mer

Friluft er linja for deg som liker å være i bevegelse både inne og ute. Det spiller ingen rolle om du har mye eller lite erfaring. Vi garanterer et spennende og utfordrende år, med nye opplevelser og et herlig klassemiljø.

Les mer

World Wide Walk er for den eventyrlystne globetrotteren som kan tenke seg å tilbringe flere måneder utenlands i løpet av skoleåret. Linjen deles i team som får spennende og lærerike opplevelser i møte med andre kulturer og i fellesskap med medmennesker der.

Les mer

Har du sett kristne krympe seg i naturfagstimen når temaet er evolusjon? Eller kjent de mistenksomme blikkene fra folk rundt deg i samtale om kristen samlivsetikk? Med Veritas-linjen ønsker vi å utruste deg til en solid tro, en som tåler kritiske og nysgjerrige spørsmål og som gir grunnlag for et personlig forhold med Jesus. Gjennom relevant praksis og teori ønsker vi å utruste deg til å dele troen med andre.

Les mer

Vekst er for deg som ønsker å bli en bedre
hjelper, leder og venn i eget og andres liv
med en slitesterk tro og innsikt i eget liv og historie.

«Menneskets dypeste behov er å
bli sett, omfavnet og utfordret.»
(Erik Erikson, psykolog)

Les mer

TT er et oppfølgingsprogram for deg som vil gjøre teori om til praksis.
I løpet av året på TT skal du få erfare kjerneverdiene til BiG: Elsket - Utrustet - Sendt. Gjennom et livsnært felleskap, relevant undervisning og solid praksis vil vi ha med DEG på å bygge Guds rike.

Les mer